Prosba

Prosba

Anotace: Vyslyší mě?

Chtěl bych se dívat a poslouchat tvůj dech,
dotýkat se tvého těla, milovat se,
s tebou, žádné obavy, žádný spěch,
být s tebou v tobě znovu a zase.

Hladit tě po prsou a trochu cumlat,
možná i trochu kousnu. To ne to se nedělá,
jen lehce stisknu a bude mi chutnat
každičký kousek tvého těla.

Tak prosím dovol mi vstoupit
prosím, prosím co víc
vím chci něco co nedá se koupit
chci tebe a už nic.

Jsi nádherná...
Autor Mava, 15.12.2006
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Aniba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) děkuju za komentík... a nejen za něj...
k téhle básni se nabízí jedno...
odpověď hádej... ;o))

16.01.2007 10:07:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí