Ukradené štěstí

Ukradené štěstí

Anotace: -

Dnes zdál se mi sen
o lidském štěstí,
pak v nejlepším jsem procitl,
se zaťatou pěstí.

Pěst, která značila mou
marnost, bezmoc i touhu.
Proč jenom plaval jsem
sám proti proudu?

Proč na úkor skutečného citu,
co ovládal můj pulz,
neviděl jsem ani svitu a
ztratil svůj kurz?

To ten bláznivý amor
vzal můj zrak.
A já dál se světem potácel a
přehlížel to zlo nad námi,
ten velký temný mrak..

Mrak, co do života mi
silnou bouři vnesl.
A já v okamžiku cítil,
jak náhle můj tep až k nule klesl.

Tam pochopil jsem,
že sen není snem, ale skutečností.
Že v životě může nastat chvíle,
co Lásky nás ve vteřině sprostí..

A tak sproštěn Lásky,
ležím a koukám se do nebe.
Už nehraju si na kdyby,
jen učím se žít bez Tebe..
Autor Mares, 31.10.2011
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Liška76, E.T.Jane, Jeněcovevzduchukrásného, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, no a život, taky není někdy žádná p.... .ST.

01.11.2011 21:35:54 | Jeněcovevzduchukrásného

Co tě nezabije..to tě poučí,není na světě jen jedno náručí.bolí to moc zná to každý..neboj najdeš svojí navždy.Moc hezky píšeš.

01.11.2011 12:31:12 | Liška76

Láska přijde bez varování
klidně rychle a hned
Změní tě a zrychlí tep.
A když odchází,
život se pomalu sune
zpomalí a radost zachází..
Krásná, moc **

01.11.2011 11:15:58 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí