Stopy

Stopy

Anotace: ...

Tvé rty v mých se rozvlní,
jak hladina rozčeřená
v klidné tůni.
Voníš medem,
co ráno jsi s ním sladil čaj.
Tvá kůže hebká
vanilkou chutná.

Sundej mi šátek z očí
a rozpust mé sny v horkém klínu
cítím jak pálí oči
a pod nehty mám hlínu.

Přešlapuj něžněji,
v krůpěji potu
nech skanout můj žal.
Poslouchej vlídněji,
jak nářky odlétají
v křídlech vran...
Autor Andee, 15.12.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezké stopy v tobě zanechané !

15.12.2006 11:46:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí