Deník

Deník

Anotace: Dívka která mu neřekla že ho miluje a pak se divila že jí ho vyfoukla jiná.

Já vám to neřekla
a tys mne předhonila
byla jsem zamilovaná
a tys mi ho sebrala
jsem stále zamilovaná
a ty ho pořád máš
jsem na tebe naštvaná
a ty mě neposloucháš
píšu si o tom deník
a vy to nevíte
však já jej otevřu
a vy se dozvíte
co já mám na srdci
vy se možná stydět budete
a obzvlášť on
on byl hluchý k mému naléhání
on byl slepý k mému počínání
a ty, ty se stydět budeš
až si to přečteš, vlasy si vyškubeš
jen jen já se budu tiše v koutě smát
hned jak nahlas budete můj deník předčítat.
Autor malajaja, 15.12.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí