Hra a konec

Hra a konec

Anotace: chjo...

Nemohu zapomenout,
na tebe, na nás dva.
Můžeš mi někdy prominout?
Vždyť to byla jen hra.
Hra, ve které se mísí city s činy,
hra, po které se už nezbyvím pocitu viny.
Hra , ve které nevím kdo vyhrál,
každý měl aspoň chvíli to, co si přál.
Však štěstí z výhry pominulo,
k tobě touhu připomělo.
Touhu k tobě a z tebe strach,
že láska naše změní se v prach.
Autor Jarra Wen, 15.12.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí