Citová zpronevěra

Citová zpronevěra

Anotace: -

Pod patinou
jizev všedních dnů,
v krajině zrcadel
protržených zdymadel
a na truc milencům
jsem složil reparát
já slovní akrobat
pod víčky z tmavých skel
advokát amatér.

Za vidinou
slepých čarokrás,
dramatů našich těl
citových zpronevěr našich rtů,
chycený do pastí
svědomí bez masky
život bez ovací
už asi nesplatím,
už nikdy nesplatím?
Autor Bušík, 02.11.2011
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Jiřina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí