Jak umírá láska

Jak umírá láska

Anotace: Smutný konec.

Když Tvé srdce chladem zmírá,
v žilách líně teče krev
Ze rtů jenom fráze plynou,
věř, že je to naposled

Takhle nějak láska končí,
takhle láska umírá
Tam kde plamen vášně uhas,
nic jiného nezbývá

Slzy ty nic nezachrání,
i když je jich oceán
Tak buď sbohem, měj se dobře,
budeš sama a já sám
Autor Psavec, 16.12.2006
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK, hašlerka, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a všichni to známe, super

20.07.2009 23:45:00 | hašlerka

Něžně smutná, líbí se mi

16.02.2009 13:56:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí