Slza

Slza

Anotace: No comment

Proč jenom, v myšlenkách mých, mě napadá,
proč jen on stále líbí se mi?
Slza z tváře padá,
klidně míří k zemi...

Já na něj stále myslím,
já chci na něj zapomenout!Ale...
Kapka citu křičí "Letím"
padá, avšak vzhlédne náhle.

...Ale nejde to, stále na něj myslím;
proč, Bože? Proč??
Kapka vzhlédne k hlavě, proč já letím?
Proč ne ona? Chci být svobodná!

Ach ta láska... Ta všechno řeší...
jeden chce to, druhý zas třetí;
Proč chceme vždy to, co nemůžeme mít?
To je věčná otázka
a nepozastavit se nad tím, by byl hřích...
Autor Teeya, 18.02.2005
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké!!!

17.05.2006 12:01:00 | Gabrielle Taroka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí