Na sklonku okamžiku

Na sklonku okamžiku

Anotace: -

Jeho ústy promluvil bůh

 

ukrytý ve střípcích

cizích slov

a přeci tak známých

 

sny zhostily se hmoty

a počali tančit rytmem

srdeční krajiny

 

kteráž uzamčena samospádem

vchod odevzdala strádání

na mnoho let

 

pole zjizzvená  neúspěchem

zela čirou prázdnotou

lemována iluzí

 

a  pak  .... v tichosti podzimního ševelení

vkročila láska

do

jeho posvátného chrámu

 

a stěny zašeptaly haleluja

 

 
Autor Ráchel, 09.11.2011
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Lockedlady, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky je naděje...

21.11.2011 09:22:18 | Lockedlady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí