nevěra

nevěra

Anotace: vždycky musíš počítat s tím,že nejde mít všechno

Je noc
andělé svítí
a svými křídly
dotýkají se stromů

Ticho má zásnuby s nevěrou
a křik chladných vánků,
padá na střechu domu,
už nebudeme si lhát,
já už musím jít domů…

Je noc,
zahalená,cudná kráska,
která škemrá o kousek citu
Zhýčkaná polštářky tvých prstů,
pomalu otvírá se
Odcházím,ale ty
Jsi tu

Je noc
a ta je tady paní,
Někdy se chová jako děvka
a má hvězdy ve vlasech,
ta ledově mrazivá mrcha
měsícem chráněná.
Půjdeme spolu oba za ní?

Zahalí nás
a dá nám svou volnost?
Kdy budeme kráčet nazí
a dotýkat se vteřin,
které proletí našimi těly?
Rozprsknou se do prostoru,
ale zůstanou v nás
Tam kde ticho kreslí smutek,
Slyšíš?
Kamenem po nás teď hází

Světlo a tma
nevinně vinná láska má pouta,
umírá za svítání
Je ráno
a ty říkáš,
už můžeš jít domů,
ale mně už tam nikdo nečeká………………..
Autor laura3, 16.12.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí