Nemůžu tě mít

Nemůžu tě mít

Anotace: Zase je to pro mou milovanou osůbku =(

Po nocích brečím,
myslím na tebe.
Všechno teď ničím,
koukám se na sebe.

Ubrečená, utrápená,
tvář se v zrcadle održí.
Nahoře na nebi je hvězda,
která pro nás září.

Vidím jí jen já,
ty máš jiné štěstí.
Já jím nejsem,
od osudu jsem dostala zas pěstí.

Radši tě budu mít za kamaráda,
než tě ztratit úplně.
I za to málo, co mám jsem ráda.
Nebrečím teď, vůbec ne.

Psal jsi mi,že jsem tvoje zlatíčko,
pusinka, beruška i sluníčko.
Myslela jsem, že mluvíš vážně,
teď mi srdce buší strašně.

To,že tě mám moc ráda víš,
jak ale moc to nejspíš netušíš.
Myslela jsem,že bychom mohli být pár,
ty máš jinou, já musím jít dál.
Autor Pauline Toywelová, 16.12.2006
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: Daisy..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahojky,je to moc moc hezky napsané.Teda je až úžasné,že jem prožila upe to samé co ty,vážně tě chápu..nezbývá nám než jen holt čekat až to přebolí!Ale jde to těžko viď..!!No u mě je to za100..papa

17.12.2006 13:08:00 | spika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí