Láska Vs. Realita

Láska Vs. Realita

Anotace: Láska proti realitě...

Jsem láska, to mne miluješ tak moc,
Jsem láska, to díky mne jsi tak šťastný,
Jsem láska, to se mnou prožíváš šťastně víc než jednu noc,
Jsem láska, to kvůli mne je ráno krásný.

Jsem láska, to mne nenávidíš tak moc,
Jsem láska, to kvůli mne tak pláčeš,
Jsem láska, to se mnou je ti ouzko když nastane noc,
Jsem láska, to kvůli mě z mostu skáčeš.

Jsem realita, to já ti vždycky otevřu oči,
Jsem realita, to já ti mnohokrát usměv zmrazím,
Jsem realita, to já vyvedu tě z lásky moci,
Jsem realita, ať už jsi smutný nebo šťastný, já to vždy zkazím.
Autor Kamen s.r.o., 16.12.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

říkám si, další krásná báseň a opět od tebe...

17.12.2006 17:32:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí