Den poté...

Den poté...

Anotace: .....

Ranní pohled do skleněného rámečku na fotografie.
Šálek nedopitého čaje, na kterém zůstal obrys tvých rtů.
A zrcadlo, které odráží tvou tvář.
Kořeněná vůně v předsíni ještě nestačila vyprchat
a klíč v zámku, který jsi tam nejspíš včera nechal.
Nedopsaná věta na bílém papíře lezící u velké postele.
Display telefonu ukazující zmeškaný hovor.
Byl poslední...

Některé věci se v létě kazí rychleji...
Autor Marylin, 16.12.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná momentka.

16.12.2006 14:24:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí