Tvá nadpozemskost

Tvá nadpozemskost

Anotace: Nejkrásnější slova ze tvých čtu rtů, jen iluze ve větru...

Tvá nadpozemskost

Lásku odkládáš
Víru proklínáš
Staré časy zapomenuté
Vznešení mezi hvězdy přijaté
Žádný strach
Jen hvězdný prach
Nebloudíš v tmách
Bílé tóny, prstence dešťů zasněných
Padají z tvých drah průzračných
Dáváš světům pít
Nadpozemskost vnímat a mít
Nespadneš nikdy dolů
budete navždy spolu.
Autor *L.I.T.H.I.U.M*, 16.12.2006
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Tapíše
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to na mě trochu syrové, ale nacházím v tom pěkné obrazy.

10.08.2016 20:30:54 | Tapíše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí