NEKONČÍME

NEKONČÍME

Anotace: Věnováno Terce a Kolegovi.

NEKONČÍME

Je opravdu hezká.
A něco v ní je..
A Ty, když jsi s ní, tak kveteš..
Strastiplná stezka.
Kyž člověk miluje..
A pro svou lásku jedinou je pouhá veteš..

Nechci a nebudu bránit lidem ve štěstí.
Život je tak pln bolestí a neštěstím..
A já Vám dvěma to přeji.

Nebudu se mstít a nebudu tou zlou.
Pořád mám svůj život, pevnou hrdost svou..
A kupředu hnoucí naději.

Mám z tebe radost, že jsi ji potkal.
Tu, co stojí Ti zato a život vaše cesty protkal..
Mám z tebe radost, byť mě to bolí..
Avšak hříšník není ten, kdo lepší zvolí.

Měla jsem být lepší.To měla jsem se naučit.
Ty jsi byl má lekce a já se měla poučit..
Měla jsem dost času.Tak teď nechám to být.
Byla jsem tvá pevnost a ty jsi měl mě dobýt.

No a tím to končí.Tak a tím to hasne..
Je to tak moc kruté.Je to tak moc krásné..
Tak přeji hodně štěstí.Nejsi klukem pro mě..
Snad zbyla Ti vzpomínka.Krásná.. A o mně.
Autor Turmalina, 18.02.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí