Co je to milovat?

Co je to milovat?

Anotace: Básnička o tom jak se s kamarádství stala láska

Co je to vlastně milovat?
je to víc než mít rád.
Občas se ti někdo zlíbí,
chceš ho vidět každou chvíli
Jsi pak dobrý kamarád,
potom však začneš mít více rád.
Nevíš jak to říct,
ale cítíš něco víc.
Snažíš se najít odvahu,
jak to říct,
nesmíš však váhat,
než ti zmizí pryč.
Láska sama k tobě nepřijde,
nesmíš myslet na to,že to nevyjde.
Pokud si lásku vybojuješ,
pořád jen jí chtít budeš.
Musíš ale lásku dávat,
né jen zdálky mávat.
Vzít za ruku a říkat si,
že ti to vystačí,
to však druhému ale nestačí.
Dej pusu,dívej se do očí,
řekni máš krásné obočí.
Je velký rozdíl milovat a mít rád,
nestačí si jen na to hrát.
Autor Hejňa, 17.12.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí