ROMANTICKÝ

ROMANTICKÝ

Anotace: Jsou CHVÍLE, kdy by jsme se rádi vrátili tam, kde je naše srdce, ale jsou tu i CHVÍLE, kdy to prostě už nejde, a nejčastěji tyto CHVÍLE chodí spolu ruku v ruce...1993

Sbírka: S tebou i bez tebe

Romantický v zádech hrad,
předemnou cesta vlní se,
v očích pálí slzy slané,
srdce moje hroutí se.

"Ahoj.
Jedeš z akce?"
"Ano." pokyvuji hlavou,
usmívám se sladce.

"Je tam fajn,
je tam hezky?"
"Je tam krásně..."
v srdci mám však blesky.

Smutné na tom je,
že i sobě lžu.
Vrátit toužím se,
ale nemůžu.

Nebuď smutná
na světě je hradů více...
Ale jenom jeden Helfštýn!
Uslzené mám teď líce.

Léta plynou jako voda,
snad karta jednou obrátí se,
šťstná zase budu,
až staré chvíle navrátí se...

8.10.1993
Autor Eči, 24.07.2004
Přečteno 1064x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí