Rozplývá se mi sen

Rozplývá se mi sen

Anotace: Rozplývá se mi můj jediný sen...

Už nemám motivaci psát,
Můj sen se mi pomalu rozplývá,
Už nemám sílu na to se s životem rvát,
Osud se na mě moc příznivě nedívá.

Doba kterou sem se stavil proti osudu byla dlouhá,
Ale nyní už nemám příliš sil,
Asi nenaplní se má touha,
Cítím jako bych nežil.

Nechci pro Tebe umřít,
Ale nemůžu pro Tebe žít,
Jizvu do srdce musím si vyrýt,
Ono totiž už nemá pro koho bít.

Předtím jen pro Tebe bilo,
Ale ty jsi ho nechtěla,
Vzpomínky,to je jediné co mi zbylo,
Chceš aby má láska k Tobě umřela...

Tak se loučím,
Sbohem,
Pomalu pryč kráčím,
Už se setkáš jen s mým duchem.
Autor Kamen s.r.o., 17.12.2006
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí