Já a Ty

Já a Ty

Anotace: ...

Chtěl bych býti Romeem,
milován být Julií,
chtěl bych býti Shakespearem,
přiblížit se poezií.

Chtěl bych býti Karlem IV.,
postavit most přes řeku,
chtěl bych býti dinosaurem,
žíti chvíli v pravěku.

Chtěl bych býti Robin Hood,
Richardovi utnout každý úd,
chtěl bych býti jen sám sebou,
v každé chvíli býti s Tebou.
Autor Robert Thomas, 17.12.2006
Přečteno 633x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání lásky...

23.02.2008 20:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí