Plavá láska

Plavá láska

Anotace: -

Snažíš se dlaněmi
zakrýt svou tvář,
však škvírkami proniká
nádherná zář.

Vlasy tvé plavé
jsou slunečním svitem.
Oči máš modré
s čarovným třpytem.

Hlasem ty roztančíš
lilie květ.
S úsměvem najednou
sladší je svět.

Chtěl bych tě políbit,
držet tě blíž.
Chtěl bych tě milovat,
a ty to víš!

Dej nám teď šanci
a zkus být jen mou.
Budu tě hlídat
a provázet tmou.

Bojovat se vším,
po tvém boku stát.
Schovám tě pod plášť
když budeš se bát.

Dej nám jen vteřinu,
den nebo rok.
Pro lidstvo krůček,
pro mě však skok.
Autor Michal Bekosh, 07.11.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí