Láska a snaha

Láska a snaha

Anotace: -

Láska je slovo,
kterým popsal by list.
Snaha je to,
že bude ho číst.

Láska je příběh,
jenž říct by ti chtěl.
Snaha je vyslechnout,
co na duši měl.

Láska ti poskytne
všechno co má.
Snaha je přijmout
co druhý ti dá.

Láska jsem já,
a marním své sny.
Snahou bys
možná měla být TY!

Láska je bez snahy
vyprahlou pouští,
deštivým dnem,
kloboukem v houští…
Autor Michal Bekosh, 07.11.2011
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky. člověka to potěší

07.11.2011 12:42:11 | Michal Bekosh

zdá se, že nepíšeš špatně, líbí se mi to.

07.11.2011 12:39:46 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí