Přeludy nocí

Přeludy nocí

Anotace: -

Když v noci je tma
a já v postel ulehám,
oči své ke stropu obracím.

Vzpomínám na to,
co mělo být jinak,
v duchu se k tobě navracím.

Tvář tvoji nádhernou
s úsměvem jemným,
vidím já právě teď v myšlenkách.

Pohled, co spálí,
dotek, jenž hojí,
já chovám si ve svých vzpomínkách.

Nechci jen ležet
s přízrakem svým,
chtěl bych teď běžet
vstříc pažím tvým.

Zbavit se můr,
co nedají spát.
Hladit tvé vlasy
a spolu se smát.

Roky již minuly,
do hlubin odpluly,
ledy v tvém srdci
však stále nehnuly.
Autor Michal Bekosh, 07.11.2011
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí