Zlomené nic

Zlomené nic

Anotace: ..jo to je život..

Najednou nestojím nohama na zemi,
vznáším se,někam ke hvězdám zdá se mi.
A vím,že v tobě jsem ztracená.
Požitkářka stále,
již brzy však zkrocená.
A ty?Netušíš
co pro mě to znamená...
Nakonec dám ti víc než jsem chtěla
a srdce,jež původně chránit jsem měla,
zradilo,stejně jak touhy těla...
Vlastně ne!Ono mnohem víc!
Tak jen ať se pak trápí.Dál,
ať stěžuje si,když trpí.
Konečně chápe víc a víc,
že ty odejdeš jako král
a já zlomené nic.
Autor Erixa, 17.12.2006
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky to plyne. A čtenář je zamyšlen.

13.06.2014 22:23:54 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí