Touha

Touha

Anotace: ...

Chybí mi naše milování,
šíleně
a ač se tomu bráním,
zmateně,
žízeň po tvém dotýkání
stále nezaháním.
Pojď a
zas chtěj mě!
Zas mě hlaď!
Když teď tu
nahá před tebou klečím,
pokorně,
vzrušená,plná očekávání,
důstojně.

Teď
má ústa k rozkroku se sklání
a ty
zase jim podléháš...
Autor Nefertii, 17.12.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí