Historie se opakuje...

Historie se opakuje...

Anotace: -

...a historie se opakuje...

Do tmy dechem svým vytesám Tvou tvář.

Chladnou a přece tolik vřelou.

Vím, sama jsem dobrý lhář.

Ve své moci máš mě celou...

 

...a bolest se vrací...

Z dálky, jež nás dělí.

Z času, co neúprosně letí.

Na kusy rozstříštění, přesto celí.

a na světě přibývá dětí....

 

...našich dětí...ne však společných...

Dotýkám se slov...

...vím,nebezpečných...

Chci se dotknout Tebe...

Ještě jednou cítit tep Tvého srdce v dlaní své...

 

Cítit Tvé konečky prstů na své tváři

A šepotem ucho laskat do zbláznění...

Při té myšlence oči mi září

Já vím...reálné to není...

 

A život dostal jiný spád...

Jiný, než jaký jsem si přála.

Máš mě lásko vážně rád?

Vzdal ses mě Ty? Nebo já se tě vzdala?

 

Chybíš mi.

Miluji Tě.

 

 

 
Autor estrellita, 07.11.2011
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle pocit znám.
RM.

20.03.2013 22:48:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí