Sadistova půlnoční

Sadistova půlnoční

Anotace: -

A zase mě utápíš ve svém lůně,

 

má krásko s ebenovými rty,

 

tvá krásná, prostopášná vůně,

 

lehký závoj a pod ním ty,

 

 

 

 

 

nesmělá v hlubinách zvrhlosti,

 

kousek nehtů a bez oka,

 

chlad se ti zaryje do kostí,

 

v měsíčním světle jsi divoká,

 

 

 

 

 

bohapustá temnota – zlý nebe líc,

 

noc máme stále nad hlavami,

 

pospěš si, lásko, ve dne nic

 

nezůstane mezi námi.

Autor Elie, 08.11.2011
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí