Vy jste

Vy jste

Anotace: -

Jste mé tajné snění

jste můj tichý žal

co je zralý k prozrazení

a snadno rozpoznán

 

Jste jako provaz

co kolem srdce má sílu nevhodnou

pláču dnes jen pro Vás

proč jste mne naučil lásce rozumět

a poté nechal mne samotnou

žalostné noci protrpět

 

Tvrdil jste, že jsem Vaše múza

co se Vám vkrádá do písmen

že bezmne je život hrůza

mnou vůní ve snu posílen

 

Já Vám dnes nechci psát

však nemůžu si pomoci víc

já Vás musím milovat

já to musím, musím říct

 

Možná jednou ve svých výčitkách

naleznete moji tvář

a vzpomenete jak v našich prožitkách

se z Vás stal lhář

 

Budu vším co skončí žalem

vším co Vám vezme dech

Vy jste pro mne králem

a já budu vždy nadoslech
Autor Kite.Kat, 08.11.2011
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pak bych to hodila do hororovejch 3:-)

09.11.2011 21:32:29 | Lagedama

Tuto kategorii jsem zde nenalezla

09.11.2011 18:49:27 | Kite.Kat

to je víc posedlost než láska ne? a neni to to samý, to neberu

09.11.2011 17:52:28 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí