Bez tebe nic

Bez tebe nic

Anotace: -

Půlka těla,
Půlka srdce,
Jedna plíce.
Nedýchám,
Bez tebe nedýchám.
Chodím slepě po ulici,
Tebe hledám,
V kalužích,
V zrcadlech,
Nevidím tě,
V odrazech.
Tvoje doteky
Ještě na kůži cítím,
A tvoje vůně ve mně,
Sklo v rukách rozdrtím,
Teče mi krev z dlaně,
Teče mi krev, tvoje.
Vím, vážně vím,
Že ty střepy
Mě k tobě dovedou,
Věřím ti,
Že mě nenecháš samotnou.
Tvoje chuť na jazyku,
Před sebou
Vidím tvůj stín,
Ještě se chvěju,
Jako když sjíždíš na můj klín.
Bez tebe,
Střepy z láhve,
Jen kousky jsou ze mě,
Nedýchám,
Nemám proč,
Potřebuju tě.
Autor squatt, 08.11.2011
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Tvoje vůně ve mně" - parádní metafora!!! Máte, Nikol, talent! W

29.08.2013 15:42:51 | Woodooman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí