Rvačka v srdci

Rvačka v srdci

Anotace: sem se do někoho vžila...

V podvědomí tě nosívám,
ty se tu
a tam
ozveš.

Však já nic netušíc,zpívám si dál.

Jsi spřízněnou duší mou,
můj dech,
mou bláznivou hrou.

Si můj dech,
má zloba,
vášeň beze slova,
můj hlas.

Však já nic netušíc,zpívám si dál.

Jsi kamenem,
uvězněný v mém srdci.
Jsi vítr,
jenž probouzí mě o půlnoci.

Jsi ten,
koho potajmu hledám.
podzimní list,
který každým rokem v dlani svírám.

Když uléhám o noci tajemné
a bojím se,
cítím tě.

To myšlenka hřeje mě....
Jen myšlenka...
Autor airelle, 17.12.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krááásnýý

09.05.2007 18:54:00 | Anne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí