Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Paletou dnů vkládám do snů příběhy těch co vídám ve snech ...

V emocích zkoušený po mnoho let

naučil se vychutnávat buket

darů životního zrání

 

Obdařen roky  poznávání

proplouvá světy bez ustání

zahalen do něhy vlastního bytí

vzhlédl se ve snu krásného žití

 

a tak pojmul sobě novou družku

z níž odmítá mít  služku

obdařen byl jejím citem

v tu chvíli stal se jejím hitem

co každé ráno v uších stále zní

přeje si býti už jen  s ní

 

koupat se v řece odevzdání

konat už jen dobrozdání

nechat se unášet proudem času

podlehnout jejímu hlasu

 

opojen vším

odchází do neznáma

 
Autor Ráchel, 09.11.2011
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí