Tak proč spolu zůstáváme?

Tak proč spolu zůstáváme?

Anotace: Cosi si ujasňuji, cosi končí, kéž někde něco začíná.. proč nevnímáš mé volání o pomoc, miláčku? Proč.... si mě už nevážíš?

Snít
Žít
Umírat
Skomírat
Trápení
Nezmění
Lásku mou
K toužení
Kácení
Pralesů
Ozvěna od lesů
Láska má široká
Dvě slova proroka
Konec Ti
Uniká
Z bolesti milující
Netoužím
Ubíjející
Marná snaha
Neřku-li zbytečná
Slova slabá
Nyní už přebytečná
Z konce vzrušení
Marné toužení
A snění
Bdění
Bez zardění
Když cítíš
Jenom ublížení
Osamělost
Spanilá
Je přesně
Co jsem nechtěla

A jsem.
Proč jsem stále tady,
Po lásce umírám hlady?

A vím.
Vím, že bych nechtěla,
Já nemám křídla anděla!
Jsem nedospěle dospělá –
Jen z lásky křídla udělám!

A mám.
Mám přece rodinu,
Snad pomůže mi v hodinu
Kdy my dva se rozloučíme-
Už o lásce si nezasníme!

Ty víš.
Tobě to nevadí,
Že naše struny dávno neladí.
Prakticky spolu nechodíme
A OBA to dávno víme.
Každý z nás svůj život máme –
A druhému málo dáme!
Pro lásku nic neděláme…
Tak proč spolu zůstáváme?
Autor Ammazonic, 18.12.2006
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Karmínka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí