Miluji...

Miluji...

Anotace: ...

Miluji... řeč Tvého těla.
Prozradí na Tebe všechno,
aniž by jsi chtěla.

Miluji... úsměv ve Tvé tváři.
Nikdo Ti ho sebrat nemůže,
neustále tam září.

Miluji... Tvoje čtyři očka.
Nad dárkem ode mne zaslzí,
radostí předeš jako kočka.

Miluji... Tvou květinku pink.
Chceš-li, večer Ti to dokážu,
nejsem přece žádný flink.

Miluji... naše výlety nedělní.
Cesta sebevíc obtížná
s Tebou v legraci se promění.

Miluji... na Tebe vzpomínky.
Můj život je hromada písku,
ony jsou jak malé kamínky.

Miluji... Tebe prostě completo
Směješ se a říkáš mi:
,,Ty jeden popleto..."
Autor Modrý Adept, 19.02.2005
Přečteno 774x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí