Śeptám

Śeptám

Anotace: Tobě...

Šeptám tiše
O své lásce
Šeptám lži
Které bych si přála
Šeptám tiše
Tenkým hláskem
Šeptám
Pevně jako skála
Špitám potmě
Je mi s tebou krásně
Šeptám lži
Které bych si přála
Troubím do světa
Lásku naši hlásně
Jako bych se něčeho bála
Znáš mě
Víš
Že ráda špitám
Prý tě ze mě bolí hlava
Na nic se tě, lásko neptám,
Jsem s tebou – a to je sláva

Cítím se jak na pranýři
Bičována lhostejností
Johanka z Arku na hranici
Jsem díky své neprůbojnosti

Bičuješ mne krutými slovy
Jsi sprostý
Dávno tě nemiluju
Naprosto nechápu proč
Se závislostí
Ti lásku garantuju

Chci konec
Srdíčko chce konec
A zbabělost se brání
Už jsme si dali
Co jsme mohli
Žijem si jak dva páni

To hlavní nám však dávno chybí
Láska
Úcta
Milování
Vzájemná touha, podpora
Strach o sebe a dobývání
To hlavní nám však chybí
Co ukrývá se tady – cítíš-?
Já dávám Ti najevo co,
Zdalipak to také vidíš?

Stohy letmé vášně
To vůbec nic neznamená
Z vyčerpávajícího vztahu
Jsem neskutečně unavená

Nemáme nic
Co chtěl bys říct?
Snažíš se to nevnímat
Co ti říkám, nevadí ti,
Já bez Tebe chci umírat!
Autor Ammazonic, 18.12.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí