Sbohem anděli !

Sbohem anděli !

Anotace: už je to pryč...

Láska už nehoří
srdce skoro nebolí.
Nechám tě jít dál,
vím že to byl klam.
Jen samé nalhávání!

Život už jde dál
a hodiny tikají nám.
Slunce svítí pro všechny
a mé srdce nebušilo jen Tebe.
Víš?

Už našel je někdo jiný,
pro koho se teď můj svět změní.
Chci tím říct jen
byls milován
byls nenáviděn
teď odpuštěno je,
tak jdi za svým cílem.
slepě však s citem!
prosím...

protože všichni nejsou silní jako ty!
Autor Jey, 18.12.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí