Před rozedněním

Před rozedněním

Anotace: . . .

Propletené prsty našich rukou
let drzé mouchy nad parukou
jež odložena na stojanu
rýsuje svůj obraz k ránu
chvíle před rozedněním

kdy srdce naše ještě bijí
prožité lásky melodii
kdy zvolňuje se prudkost dechu
ta tichá chvíle pro potěchu
je jako struny zachvění
Autor Heron, 18.12.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se to četlo.

18.12.2006 18:09:00 | Lucie Plocová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí