Konec

Konec

Anotace: Další konec...opět to bolí...

Už je zase konec,
Ze začátku všechno bylo jako pohádka,
Nad kterou nyní zazvonil zvonec,
Zavřela si mi ke štěstí vrátka...

Přišla jsi jako anděl,
Okouzlila si mě,
Já tě mít nesměl,
Nyní končí všechno opět smutně...

Bude trvat dlouho než se budu opět smát,
To protože měl jsem tě opravdu rád,
Začínám se lásky bát,
A nevím jestli jí chci ještě znát...

Vybral jsem si prostě to co nemůžu mít,
Přesto věřil jsem v šťastný konec chvíli,
Mé srdce nemá opět pro koho bít,
Kéž bych se mílil...

Pravdě už nechci se dívat do očí,
Když se jí nebojím dá mi co proto,
Vždycky se mnou zatočí,
Že chtěl jsem jí znát,to mám zato.

Už nemůžu doufat,
Ale nechci cítit lásku,
Nechci zoufat,
Nechci poznat další krásku...

Končí další epizoda života mého,
Ale nová začíná,
Vím že nechtěla si mi udělat nic zlého,
Jen pravdu budu proklínat...
Autor Kamen s.r.o., 18.12.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No... Sice je jasné co báseň sděluje (možná až moc), ale chybí tak nějaká hádanka, nejasnost, která by nás nutila k zamyšlení a tím nám pomohla lépe si uvědomit pocity atd... Je to můj názor... Ale jinak docela dobrý... :)

18.12.2006 19:19:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí