Tajemný

Tajemný

Anotace: Tak jako někdo má strach ze tmy, protože newí, co se w ní skrýwá, tak i já se občas klepu v neznámu...

Jsem z tebe zmatená
nevidím do tebe
jsi jako myšlenka
která hlavou mi běhá
a nevím proč
proč tu jsi?
Proč říkáš, to co říkáš?
Jsi jako sníh
padáš z nebe
chladný a tajemný
přesto u srdce mě hřeješ
Proč?
Jsi otazníkem
mých otázek
na které neznám odpověď
Jsi skutečný
nebo jen sen?
Jsi jako noc
která je den
uvnitř tmy
proudící světlo
co chytá mě
za ruku
a pak zase pouští
propouští a spouští
vášeň a city
však jsou tu doopravdy?
Nevím, co od tebe můžu čekat
Mám jako bohyně stát
nebo před Bohem klekat?
Nevím, nechápu tě..

a to je to, co mě děsí...
Autor seed.misulka, 18.12.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

zajímavé,zajímavé...:)

hezká..:)

19.12.2006 17:04:00 | Favi

zajímavý pohled...

18.12.2006 19:21:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí