PRŠÍ I.

PRŠÍ I.

Anotace: Věnováno: Kubovi V. - velice zajímavému člověku, ke kterému chovám ještě zajímavější vztah...

PRŠÍ I.

Choulím se, choulím,
Nevím jak,
Mezi kapkami bloudím,
Nade mnou jeden velký černý mrak,
Z něj padá voda dešťová,
Čistá a krotká,
Melodie snová-

-nejistá a vratká
stojím tu pod nebem,
promoklá až na kůži,
a ty, jistým pohledem,
když podáváš mi růži,
mne očima svlíkáš,
i když víš, že patřím jinému muži,
nic neříkáš,
ale já slyším tisíce slov,
když mlčky obdivuješ krásu promočeného trika.
Autor Marketka3x3, 18.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí