Další zklamání...

Další zklamání...

Anotace: -

Já věděla, že to bude bolet,
já věděla že mi ublížíš.
JÁ To VĚDĚLA!

Žárlivý scény,
si moje jediná.
Přitom sme celou dobu byly dvě...
Dvě naivní husičky...

Vždycky si necháme vyrvat srdce,
nestojim ti ani za pitomý promiň.
Rozdupal si moje ego
a ještě se u toho tvářil nevině.

Doufám, že boží mlýny vážně melou,
protože jestli jo, tak tebe rozemelou na prach.

Terapie Placebem, psaním, sebelitováním a stříháním vlasů ukončena...
... jdu se vožrat!!!
Autor Striptérka, 12.11.2011
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Edmond Kadad, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořádně se zlískej a u toho si pískej na každou svini voda se vaří blbě dopadnozu zas.. lháři!!

12.11.2011 19:39:28 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí