Stín mezi smrtí...

Stín mezi smrtí...

Anotace: ...

Chmírka touhy,
snášejí se do srdcí,
okamžik pouhý,
rozdělí tě od smrti..

Mezi smutkem její stín,
ona tu už není,
v noci o ní sním,
v návratech zrcadlení..

Touha zase milovat,
z mého srdce zbyla drť,
sám sebe nelitovat,
touha přemoct smrt...
Autor Lukika, 19.02.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí