vstupenky

vstupenky

Anotace: ...vyplať city

klesly ti ramena,
když šlyšel jsi:
srdce jsou zavřená
a pro hořké slzy,
snad už brzy...

koupíš vstupenku
pro zamrzlé city.
lidi tam venku
hledají naději,
když srdce se zachvějí...

ukradené pohledy,
v krabici s duší
vraťte nám,ať ledy
roztají
a láska se už netají...
Autor slečna Jůlie, 18.12.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná..

18.12.2006 22:59:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí