Touha

Touha

Anotace: Po každém se sápe, každého dostane... Nebraň se jí, poddej se pokušení...

Na vysokých podpatcích,
chodí sličná dáma.
Na sametových matracích,
ulehává ráda.

V župánku z peří,
kráčí po koberci pokušení.
Své tělo každou noc komusi svěří
a noc se v hříšnou mění.

Každou noc na Tebe chuť mívá,
líbá Tě jen tak tiše.
Nehty se Ti do kůže zarývá,
jazykem po těle píše.

Francouzská vůně,
co omamuje mysl.
Není nic hezčího než milování při luně,
leč zdá se to být nesmysl.

Utápíš se v jejím klíně,
zrychluje se dech.
Prahneš po ní, jak po víně,
vášeň teče po Tvých rtech.

Těla hoří elegancí hříšnou,
v rytmu velmi energicky.
Silou k sobě se tisknou,
každý výdech stal se melodický.

Ano, je to ona,
co do nebe se rouhá.
Přitažlivá primadona,
s mocným jménem Touha…

.
Autor Lady_.illusion., 18.12.2006
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí