S tebou...

S tebou...

Anotace: S tebou... Po boku lásky nechat se vést...

Chci tě líbat,
chci tě mít.
S tebou noc hlídat,
sladce snít.

Ptát se na lásku,
na smrt přísahat.
Hladit po vlásku,
avšak dlaní nesahat.

Milovat jen tiše,
nemluvit.
V nočním tajném klišé,
s tebou se utopit.

Mazlit se s vločkami sněhu,
v dešti bosky šlapat svět.
Žíti s tebou, přijímat něhu,
ve vlasech mít sladký květ.

Objevit svět nepoznaný,
hvězdy z nebe krást.
S tebou je tak dokonalý,
a pohled do tvých očí, tajná slast.

Dlaně spojovat,
nikdy tě neztratit.
Za lásku bojovat,
nesmí se vytratit.

Půjčit si křídla anděla,
letět výš.
To se sice nedělá,
ale pro tebe všechno, vždyť víš.

Milovat tě,
sametem ovinout.
Lásko chci tě,
nestojím o jinou…

Nikdy nezradím,
Nebudu lhát.
Něžně pohladím,
Zašeptám: ,,Mám tě rád“ …
Autor Lady_.illusion., 19.12.2006
Přečteno 901x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

beautiful love lesson

19.12.2006 17:35:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí