Adresy poštovních obálek

Adresy poštovních obálek

Anotace: ***

Adresy poštovních obálek
a na nich mazanice ze zaschlých korálků.
Je z nich cítit ještě zvadnutá láska na dálku.
Zastrčené ve staré skříni, na své hromádce,
stále bolestně šeptají svůj příběh o lásce.
On za mříží seděl kdysi 10let,
v těch ušmudlaných řádcích,
by jí nasliboval svět.
Prach jim důvěryhodnost vzal,
kdysi jim ji dával autor sám.
Pod jedním ještě dosud fotka schovává se,
usměvavý mladík s jménem na adrese.
Asi hezkým slovem chtěl dívku přinutit k dojmutí,
na háčkách návnada,
že za pár let budou spolu v objetí.
A léta uplynula,
v prach se sliby vzňaly,
nikdy se ti dva nepoznali.
Autor melebele, 19.12.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že by to chtělo pár úprav a doladění, ale nemám Ti co radit.

19.12.2006 13:16:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí