Na válečné frontě

Na válečné frontě

Anotace: Sama nevím co jsem tím myslela, dalo by se to totiž vyložit dvěma způsoby. Je to prostě o vojákovi umírajícím na frontě. Je jen na vás, jestli si představíte smrt na opravdovém válečném poli či smrt na poli lásky...

Jsem zklamaný láskou,
kde tehdy byla,
když má duše
na válečném poli tiše umírala.

Kde byla,
když vzniklo to válčení,
kam se ukryla,
proč teď musíme být stateční?

Lásko, kde jsi?
Hledám tě znova,
proč kolem mě
leží jen válečná zloba?

Bolí to...
valím se na zemi
v potocích krve,
přesto však doufám...
doufám v tebe.

Že brzy se objevíš
a smíříš dva konce.
Vidíš??? Už vychází slunce.

Dálší den už ale nezmařím,
nebudu trpět.
Lásko?! Jsi to opravdu ty?
Tak proč jsi přišla tak pozdě???
Autor sad_girl, 19.12.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí