Scházíš mi….

Scházíš mi….

Anotace: Je mi tak trochu smutno....

Scházíš mi lásko z minulého století.
Scházíš mi plamínku v očích ukrytý.
Scházíš mi ve vřelém objetí.
Scházíš mi v dlaních hladících.

Scházíš mi lásko z minulého století.
Schází mi stavitel mostů zbořených.
Schází mi slova v žaláři mlčení.
Schází mi klíč od srdcí na sedm západů zamčených.

Scházíš mi lásko z minulého století.
Scházíš mi a je to prokletí.
Autor Ladžik, 19.12.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj, moc se mi to libi. prala bych si, aby mi to nekdy nejaky kluk napsal, ale to se asi nestane... nevadi. davam sto!

19.12.2006 20:27:00 | Agness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí