Na západě svítá

Na západě svítá

Anotace: Je to pro člověka,který pro mě znamená svět....snad to tuší....

Sny září,plují.
Zavítají i do nehostinných slují.
Ty,jsi sen či nne?
Ptají se oči mé.
Tvou vůni cítím kolem sebe,
vše spolu souvisí-voda a nebe.
Amon vyjel s vozem ohnivým,
rty jdou na proti těm mým.
Ruka putuje údolím vášní,
bez Tebe den je tak zvláštní.
Na obzoru na schovávanou hrají si červánky hladké,
rty měkké,sladké.
Na západě svítá,
v náručí Tvém nový den vítám.
Na křídlech lásky létám...
Autor Haydée, 19.12.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí