Tvůj čas teprve přijde!!!

Tvůj čas teprve přijde!!!

Anotace: -

Jsi hlavní hrdina
ve filmu, který mě bolí.
Vzpomínám na všechny krásné věty
a všechny krásné dotyky.
Bolí to...

Máš vůbec svědomí?
Myslím, že máš jen penis.
Nadrženost...
Tvá nadřazenost...
Hajzle...

Už kvůli tobě nechci brečet...
né, brečím pro sebe...
Mě to pomáhá
ty na to jednou dojedeš.
Usmažíš se v pekle.

Za každou mou slzu zasloužil bys...
ty víš co...
Kdyby jen za mé slzy,
tolik zlomených dívčích srdcí.
Tolik bolesti co jsi rozesel...

Měl by ses stydět,
být tebou nevyšla bych z domu.
Tak bolí vědět,
že po světě chodí lidé jako ty,
lháři, manipulátoři...

Je mi zle z některých lidských vlastností!!!
Ale tvůj čas teprve přijde!!!
Autor Striptérka, 14.11.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak moc pravdivé...

07.01.2012 16:16:41 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí