Pobřeží spás

Pobřeží spás

Pobřeží spás

Lepkavejch map

Vytlouká z umakartu zas

Paráde marš

 

Pro hejno much

Přes světla pruh

Rezavej větrák brečí

Odkrajuje vzduch

 

Do pěny dní

Se rozpouští

Napůl žerdi fangle

A s ní i kytka svatební

 

Bolavý lásky

Utopí

Sfouklej popel sněží

Do buřtů s cibulí

 

Na všechny pátky,

Soboty,svátky

Mířej tu zátky

A holky zpátky maj

Na krku kůže,

Ze kterejch bůžek

Po hlavě skáče

Pod dekolty dam

 

Pobřeží spás

Lepkavejch map,

Kde buňky hrůzou šedivěj

A předbíhají hlas

 

Za každým z nás

Uhrabou pláž,

Kam lokty příštích rekreantů

Zabodnou se zas

….to se nám tu

bejvávalo,bejvávalo

a furt umí ještě dobře bejt !
Autor Martin Škréta, 15.11.2011
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin Škréta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí