jehličí...

jehličí...

Anotace: z láskou i bez lásky...

Věčnost mi tě vyplivla zpátky
a co já s tebou?
Objetí,polibek,dojetí,
když cítím ještě zvratky času
co vrací nazpátek
Je mi zima,
když nedotýkáš se
mých znamínek a slov
Sms jsou jen vojáčci
v zástupu písmenek
co pochodují jak jim velíš
Mám zcvrklé a hladové
Srdíčko,
to je horší,než když nejíš
Tak musíš v kapičkách
lásku dát mi po lžičkách
po malých dávkách zase začínat

Tak si tady zpátky
a co já s tebou?
Oslavíme spolu svátky
a když skončí,
Budu stát a mávat ti za vrátky
Zase sama chudá
jako stromek vánoční
Nahá ,odstrojená
a bude mi hrozná kosa...
Autor laura3, 19.12.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí